Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Με επιτυχία ο Δρόμος του Επαμεινώνδα 2013 στο Δήμο Θηβαίων



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στον Δήμο Θηβαίων ο Λαϊκός Ημιμαραθώνιος «Δρόμος του Επαμεινώνδα», που διοργάνωσαν ο Δημοτικός  Οργανισμός Θήβας (Δ.Ο.Θ.)και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας (Σ.Δ.Υ.Μ.Θ.) προς τιμήν του Μεγάλου Θηβαίου Στρατηγού Επαμεινώνδα.
Περισσότεροι από 130 δρομείς απ’ όλη την Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή, κατατάσσοντας την διοργάνωση σε μια από τις καλύτερες Πανελλαδικά.
Η έναρξη δόθηκε στο Τρόπαιο του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα και οι δρομείς μέσα σε μια διαδρομή 22 χιλιομέτρων, διασχίζοντας τα Λεύκτρα, το Καπαρέλλι, το Μελισσοχώρι και το Λουτουφί, τερμάτισαν στην κεντρική πλατεία της Θήβας.
Εκεί, έγινε η απονομή επάθλων στους τρεις πρώτους των κατηγοριών: Ανδρών 1ος ΚΟΛΑΪΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- (ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗ) 2ος ΓΑΝΙΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – (FLYING GEESE), 3ος  ΠΑΝΟΥ  ΟΔΥΣΣΕΑΣ -(ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ) – ΓυναικώνΓΚΟΥΜΑ  ΜΑΓΔΑ- (FLYING RUNNING TEAM),  2η ΤΣΟΥΤΣΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ – (Σ.Δ.Υ. ΑΘΗΝΩΝ)3η ΑΡΩΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – (FLYING GEESE) ενώ σε όλους ανεξαρτήτως τους δρομείς δόθηκαν αναμνηστικά Μετάλλια Διπλώματα  και Μπλουζάκια για την συμμετοχή τους.
Παράλληλα βραβεύτηκε για την συμμετοχή του και ο μεγαλύτερος σε ηλικία (γεννηθείς το 1939) αθλητής  ΞΥΓΚΟΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  από τον σύλλογο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
Τις βραβεύσεις έκαναν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών κ. Παναγιώτης Ζερικιώτης. Ο Αντιδήμαρχος κ. Χατζησταμάτης Ανδρέας ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Κοκοντίνης Αθανάσιος, ο Πρόεδρος του  ΔΟΘ κ. Παπαδημητρίου Ιωάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ κ. Στάϊκος Αλέξανδρος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κουντούπης Δημήτριος .
Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νικολάου στον χαιρετισμό του λίγο πριν τις απονομές καλωσόρισε για μια ακόμη φορά όλους τους δρομείς τους οποίους συνεχάρη για την συμμετοχή τους.
«Η Θήβα, η πατρίδα του Επαμεινώνδα σας καλωσορίζει. Εύχομαι σε όλους να είστε γεροί και δυνατοί και να έχετε πάντα επιτυχίες» είπε μεταξύ άλλων.

Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση τους εξής φορείς, συλλόγους και υπηρεσίες για την υποστήριξη τους στην διοργάνωση του αγώνα:

  • Τμήμα Τροχαίας Θηβών
  • Γενικό Νοσοκομείο Θηβών
  • Δημοτική Αστυνομία
  • Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Λεύκτρων
  • Μ.Κ.Ο Εθελοντών «Γαργαφία» Καπαρελλίου
  • Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Καπαρελίου
  • Εθελοντική Ομάδα Καπαρελλίου
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Πλαταιών «Ωερόη»
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσοχωρίου «Η Μέλισσα»
  • Εθελοντές Λουτουφίου
  • Ένωση Μικρασιατών Θήβας
  • Αερολέσχη Θήβας


Ευχαριστούμε επίσης τα καταστήματα – επιχειρήσεις για τις χορηγίες τους :
·         LIDL                                                       
·         BARILLA
·         LIBANTZIS
·         ΤΣΟΤΡΑΣ TRAVEL
·         ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ
·         ΧΡΥΣΟ  ΑΓΟΡΑ
·         ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ
·         ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ
·         Σ.Χ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ
·         THE BAR
·         ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ
·         ΒΟΓΚΛΗΣ ΚΑΦΕ
·         ΤWEETΥ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου