Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Θήβας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους για το 2014 έκοψαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Θήβας του Δημοτικού Οργανισμού Δήμου Θηβαίων, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου σε κοσμικό κέντρο της πόλης.

Την πίτα, που ευλόγησε ο πατέρας Νικόδημος, έκοψε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου ευχόμενος στα μέλη να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά, με χαμόγελα και αισιοδοξία σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύει η χώρα. Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στο σημαντικό τους ρόλο, καθώς αποτελούν το στήριγμα της ελληνικής κοινωνίας και ιδιαίτερα των νέων, θέση που έχουν κερδίσει με την εμπειρία της ζωής τους.

Μετά την κοπή της πίτας η χορωδία του ΚΑΠΗ παρουσίασε τραγούδια αγαπημένα με τη συνοδεία του μαέστρου της κ. Κώστα Δέδε.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του ΔΟΘ κ. Ι. Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής ΚΑΠΗ Θήβας-Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ν. Στρατέλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Α. Χατζησταμάτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γ. Ψυχογιός, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Στ. Χαλβατζής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Ι. Κοντού και κ.κ. Κ. Βενιζέλος και Π. Βενιζέλος.































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου