Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Την παγκόσμια ημέρα Τρίτης Ηλικίας γιόρτασαν τα ΚΑΠΗ του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας

Την 1η Οκτωβρίου, παγκόσμια ημέρα για την Τρίτη Ηλικία, γιόρτασαν τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δημοτικού Οργανισμού του Δήμου Θηβαίων.
Το ΚΑΠΗ Θήβας πραγματοποίησε το πρωί εκκλησιασμό με αρτοκλασία στον Ι.Ν. του Αγίου Ιωάννη του Καλοκτένη. Ακολούθησε κέρασμα στο κτίριο όπου στεγάζεται και το βράδυ τα μέλη συναντήθηκαν σε γνωστό κέντρο της Θήβας για να διασκεδάσουν με τραγούδι και χορό.
Αντίστοιχα το ΚΑΠΗ Βαγίων διοργάνωσε γιορτή με μουσική, χορό και κεράσματα στον χώρο όπου στεγάζεται στα Βάγια, ενώ τα μέλη του έχουν προγραμματίσει συνάντηση το Σάββατο σε κέντρο της περιοχής για να γιορτάσουν και τα 30 χρόνια λειτουργίας του.
Και στις δύο εκδηλώσεις παρουσιάστηκε από τη Διευθύντρια του Δ.Ο.Θ. κα Σέρκα Mουλκιαρώτου βίντεο με τίτλο “Ένα γράμμα στο παιδί μου”, που συγκίνησε τους παραβρισκόμενους καθώς παρουσίαζε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ηλικιωμένοι, περνώντας μηνύματα υπομονής, κατανόησης και συμπαράστασης στους νεότερους και κυρίως στα παιδιά τους.
Τις εκδηλώσεις στη Θήβα τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Θ. κ. Ιωάννης Παπαδημητρίου, ο Αντιπρόεδρος κ. Νότης Καλαμπάκας , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Ιουλία Κοντού και κ. Νίκος Στρατέλος και στην εκδήλωση στα Βάγια παραβρέθηκε η Τοπική Σύμβουλος κα Αικατερίνη Καμούτση Μελετίου. 


 Δείτε εδώ φωτογραφίες



































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου