Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Η παρουσίαση του βιβλίου του Μίμη Δομάζου στη Θήβα

Τον “στρατηγό” του Παναθηναϊκού και έναν από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, τον Μίμη Δομάζο, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Δήμου Θηβαίων, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, στο πλαίσιο παρουσίασης του λευκώματος “Μυστικά και άλλες αποκαλύψεις για τον θρύλο του Ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζο”.

Τον κ. Δομάζο καλωσόρισαν στην πόλη της Θήβας ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου και ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Θ. κ. Ιωάννης Παπαδημητρίου, απονέμοντάς του αντίγραφο του νομίσματος του Κοινού των Βοιωτών και τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον αθλητισμό.
Ο κ. Δήμαρχος είπε χαρακτηριστικά για το κ. Δομάζο: “Ποιος είναι εκείνος που ακόμα και αν υποστήριζε μία άλλη ομάδα, δεν θαύμασε και δεν ζήλεψε ταυτόχρονα αυτόν τον αθλητή, που έγραψε ιστορία στα Ελληνικά και διεθνή γήπεδα; Η αγάπη του και το πάθος του για την μπάλα δεν κρύβονταν και το όνομά του θα είναι πάντα συνδεδεμένο με τις καλύτερες στιγμές του ποδοσφαίρου και τον Παναθηναϊκό”.



Αντίστοιχα ο κ. Δομάζος τους ανταπέδωσε την τιμή με αναμνηστικό αγαλματίδιο ποδοσφαιριστή καθώς επίσης και στην Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτισμού του Δ.Ο.Θ. κα Ντίνα Ζαμπάκου για την προσφορά της στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης αποδίδοντάς τους αναμνηστικά.

Το βιβλίο παρουσίασε ο εκδότης του βιβλίου κ. Αριστείδης Ξηντάρας και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Δομάζος, που μίλησε για την πολύχρονη πορεία του στον Παναθηναϊκό και γενικά στο ποδόσφαιρο, για το πως απέκτησε το προσωνύμιο “στρατηγός”, πως κατάφερε να αγωνίζεται χωρίς επικαλαμίδες και να μην τραυματιστεί, για το ρεκόρ των 536 συμμετοχών του στην Α' Εθνική που δεν έχει ακόμα καταρρίψει κανένας Έλληνας ποδοσφαιριστής και για το πόσο του άρεσε να παίζει αντίπαλος με τον Ολυμπιακό.

Την εκδήλωση παρουσίασε η κόρη του πρώην ποδοσφαιριστή και δημοσιογράφος κα. Πόπη Δομάζου. 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου