Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας



Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 η 1η συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού του Δήμου Θηβαίων (ΝΠΔΔ Δ.Ο.Θ.), παρουσία και του Δημάρχου Θηβαίων κ. Γ. Αναστασίου, ο οποίος ευχήθηκε στα μέλη καλή επιτυχία στο έργο τους και να έχουν μία γόνιμη, αρμονική και δημιουργική συνεργασία.

Στην πρώτη του αυτή συνεδρίαση το ΔΣ συζήτησε και έλαβε αποφάσεις για τρέχοντα θέματα όπως για παράδειγμα δαπάνες συντήρησης και λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου. Παράλληλα, η συνεδρίαση αποτέλεσε και μια ευκαιρία γνωριμίας μεταξύ των μελών του ΔΣ και των υπηρεσιακών παραγόντων του Δ.Ο.Θ. Μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα εκφράστηκε από όλους η ανάγκη αλλά και η έντονη διάθεση για συνεργασία με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει ο Δ.Ο.Θ. με γνώμονα την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Με την παρουσία τους τίμησαν, επίσης, τη συνεδρίαση οι επικεφαλής της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης κος Παπαβασιλείου και κος Τραμπάκουλος, ο Αντιδήμαρχος κος Παπασπύρου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θήβας κος Γελέκας και ο τοπικός σύμβουλος κος Αναστασίου.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι το απερχόμενο ΔΣ και ιδιαιτέρα τον Πρόεδρο κ. Παπαδημητρίου για το έως τώρα σημαντικό έργο τους και να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα μέλη του νέου ΔΣ.
Με εκτίμηση,

Καλαμιώτης Σταμάτης
Πρόεδρος Δημοτικού Οργανισμού Δήμου Θηβαίων



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου