Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Ενημέρωση για τη συντήρηση του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Θήβας


Ο Δήμος Θηβαίων και ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας με αφορμή δημοσίευμα τοπικού μέσου ενημέρωσης σχετικά με τη συντήρηση του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου στη Θήβα, γνωρίζουν τα ακόλουθα:

Α. Οι δαπάνες συντήρησης του γηπέδου, που αναφέρονται στο δημοσίευμα, έγιναν με την έγκριση της προηγούμενης δημοτικής αρχής προκειμένου να είναι έτοιμος ο αγωνιστικός χώρος για την έναρξη του πρωταθλήματος στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Β. Από 1/9/2019, με την ανάληψη καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, η συντήρηση του γηπέδου γίνεται αποκλειστικά από τον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας και δεν έχει χρειαστεί η οποιαδήποτε ξένη συμβολή.

Στο πλαίσιο υποστήριξης και προαγωγής του αθλητισμού, ο Δήμος Θηβαίων και ο ΔΟΘ και σύμφωνα με τις αρμοδιότητές τους, προσπαθούν να αποδεικνύουν εμπράκτως το ενδιαφέρον και τη μέριμνά τους για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ώστε αυτές να καταστούν περισσότερο ασφαλείς και λειτουργικές για τους χρήστες. Επιδιωκόμενος στόχος και επιθυμία είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις να χρησιμοποιούνται από όλους τους πολίτες και στον μέγιστο βαθμό των δυνατοτήτων τους, διότι αυτός είναι και ο σκοπός για τον οποίο κατασκευάστηκαν. Είναι αυτονόητο ότι η χρήση τους πρέπει να γίνεται με πνεύμα συνεργασίας, σεβασμού και προστασίας όλων των εμπλεκομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου