Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Aπαλλαγή τροφείων για τα νήπια που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του ΔΟΘ μέσω voucher.

 


   

Από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021, έχει οριστεί το διάστημα ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στο Πρόγραμμα της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», που αφορά στους παιδικούς σταθμούς για το σχολικό έτος 2021-2022.

Σύμφωνα με την αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης: «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2021-2022, η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr , paidikoi.eetaa.gr «Ηλεκτρονική Υποβολή των Αιτήσεων») με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων (κωδικών Taxisnet) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. (Η παρούσα πρόσκληση δεν αφορά Δημοσίους Υπαλλήλους. Αυτή θα ακολουθήσει στο επόμενο χρονικό διάστημα).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2020) και η κατάσταση απασχόλησης.

Ο/η γονέας που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα θα απαλλαγεί πλήρως από την καταβολή των Οικονομικών Εισφορών «Τροφείων» για το παιδί του καθ’ όλη τη διάρκεια φιλοξενίας της νέας σχολικής περιόδου 2021-2022. Οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν με σειρά μοριοδότησης, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου οι ίδιες/οι να επιλέξουν το Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους.

Ο τρόπος κι η διαδικασία υποβολής και ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης καθώς και οι τεχνικές λεπτομέρειες για την άντληση ή την επαλήθευση των απαιτούμενων στοιχείων, περιγράφονται στην σελίδα της ΕΕΤΑΑ:

«Αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης: «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» έτους 2021-2022» και από τα αντίστοιχα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Αθήνα: 213-1320600 & 210-5214600, – email επικοινωνίας: helpdeskenarmonisi@eetaa.gr )

Επίσης πληροφορίες για την ορθή συμπλήρωση παρέχονται και από τους Παιδικούς Σταθμούς του ΔΟΘ ,τηλέφωνο: 2262029372, κ. Σταμάτη Ευφροσύνη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ

ΚΑΛΑΜΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου