Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Κοντά στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας ο Δήμαρχος Θηβαίων



Στις εκδηλώσεις των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Θηβαίων και του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας, την 1η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου, τιμώντας τους ανθρώπους που έχτισαν τη ζωή μας και έδωσαν μια ολόκληρη ζωή το δικό τους αγώνα με υπομονετικότητα, αξιοπρέπεια, κόπους και θυσίες, για να κάνουν τα όνειρα τα δικά τους και των παιδιών τους πραγματικότητα.
Το ΚΑΠΗ Βαγίων πραγματοποίησε Αγιασμό στο χώρο που φιλοξενούνται τα μέλη του και παράλληλα γιόρτασε και τα 27 χρόνια λειτουργίας του,  με τους δύο γηραιότερους των μελών του να σβήνουν τα κεράκια, ευχόμενοι και του χρόνου με υγεία! Ακολούθησε μια εκδήλωση γεμάτη κέφι, ζωντάνια, τραγούδι και χορό.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Π. Τσαραμπάρης, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Θ.  κ. Δ. Κουντούπης, η Δημοτική Σύμβουλος κα. Χατζίνα , ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Γ Τσέλλος και ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Ε. Παπαλουκάς.
Το ΚΑΠΗ Θήβας,  πραγματοποίησε εκκλησιασμό με αρτοκλασία στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου και Ρούφου και ακολούθησε κέρασμα στο Πνευματικό Κέντρο του ναού. Στη συνέχεια τα μέλη έδωσαν ραντεβού για το βράδυ σε γνωστό κέντρο της Θήβας για να γιορτάσουν με τραγούδι και χορό.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Θ, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Θ. κ. Δ. Κουτσοδήμος, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ι.Κοντού και ο Επικεφαλής της Ελάσσονος μειοψηφίας κ. Στ. Χαλβατζής.   



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ  


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου