Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της η Θήβα!

Δελτίο Τύπου Δήμου Θηβαίων
 
Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κατάμεστη από κόσμο Κεντρική Πλατεία της Θήβας, άνοιξε η αυλαία για τις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης, το βράδυ της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου 2017.



Η πόλη της Θήβας φόρεσε τα γιορτινά της και υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους με μία υπέροχη γιορτή που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Δήμου Θηβαίων (ΔΟΘ) με την υποστήριξη του Δήμου Θηβαίων και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ.Θ. (ΔΗΚΕΘ). Η εκδήλωση περιελάμβανε χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα, παραμυθένια σκηνικά και σπιτάκια, σαπουνόφουσκες και θεατρικά , εργαστήρια, ξυλοπόδαρους, χριστουγεννιάτικες φιγούρες, facepainting και γενικά πολλά δρώμενα για τα παιδιά.



Τον φωτεινό διάκοσμο του πανύψηλου και εντυπωσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου άναψε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ευχόμενος σε δημότες και επισκέπτες“Καλές Γιορτές”.



Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και συγκέντρωση τροφίμων για τη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων. 
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου