Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Ευχαριστήριο Δήμου Θηβαίων στην Μικτή Χορωδία του ΔΟΘ για τη συγκέντρωση ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο



Ο Δήμος Θηβαίων ευχαριστεί θερμά τη Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας για τη δράση συγκέντρωσης τροφίμων και άλλων ειδών, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, για τους δικαιούχους της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων.

Τα μέλη της Μικτής Χορωδίας του ΔΟΘ, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να στηρίξουν έμπρακτα το Παντοπωλείο, συγκεντρώνοντας μεγάλες ποσότητες τροφίμων μακράς διάρκειας και άλλων ειδών, τα οποία παρέδωσαν την Πέμπτη 14/12/2017 στην Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου και στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων , διαδίδοντας το μήνυμα “Συνεχίζουμε Μαζί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας”.

Στην παράδοση των ειδών παραβρέθηκαν η Αντιπρόεδρος του ΔΟΘ & μέλος της Επιτροπής Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Ιουλία Κοντού, η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτισμού του ΔΟΘ κα Ντίνα Ζαμπάκου, η κοινωνική λειτουργός κα Γιώτα Μπαρώνη, ο Πρόεδρος της Επιτροπής της Μικτής Χορωδίας ΔΟΘ κ. Γιάννης Σκουρτανιώτης μαζί με τα μέλη κα Κατερίνα Ευσταθιάδου, κα. Κική Σταματέλου και κ. Σταμάτη Σταματέλο και οι υπάλληλοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου