Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ο Τζιμ το Τζιτζίκι και η συμμορία του μονόφθαλμου τυφλοπόντικα!


 του ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ
σε μουσική ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ


Ο « Θίασος 81» σε συνεργασία με το Δημοτικό Οργανισμό Θήβας παρουσιάζουν την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012 και ώρα 21:00  στο Θέατρο Μοσχοποδίου, την απολαυστική μουσική περιπέτεια του «Ποιητή των Παραμυθιών» και «Μετρ των Ανατροπών» Ευγένιου Τριβιζά: «Ο Τζιμ το Τζιτζίκι και η συμμορία του μονόφθαλμου τυφλοπόντικα»,  σε μουσική Γιάννη Ζουγανέλη και σκηνοθεσία Νανάς Νικολάου.


Καλοκαίρι 2012 και ο « Θίασος 81» ταξιδεύει τον Ήρωα του Ευγένιου Τριβιζά «Τζιμ το τζιτζίκι» σε όλη την Ελλάδα! Η Παράσταση που παρουσιάστηκε  τη φετινή χειμερινή θεατρική περίοδο με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο «Ζήνα», έρχεται στη Θήβα στο Θέατρο Μοσχοποδίου για να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους!


ΤΟ ΕΡΓΟ

ΜΙΑ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΜΥΘΟΥ. ΕΝΑ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΨΙΑ, ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗ ΖΩΗ.

Να πως παρουσιάζει το έργο του ο ίδιος ο Τριβιζάς:«Σαράντα λαχταριστά σπυριά ροδιού, ένας δαιμόνιος κυνηγός ταλέντων, δύο μυρμήγκια χωρίς ούτε ένα φίλο που ετοιμάζονται για τον χειμώνα που θα κρατήσει έναν αιώνα , μια ασύλληπτη συμμορία κακοποιών , δύο εύπορες κότες με τζακούζι στο κοτέτσι και ένα ανέμελο τζιτζίκι, βιρτουόζος του μαντολίνου, είναι οι ήρωες του έργου που δίνει επιτέλους την τελική και αδιαμφισβήτητη απάντηση στο προαιώνιο βαθυστόχαστο ερώτημα:  «να τζι κανείς η να μην τζι; »

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΜια διαδραστική παράσταση με μεγάλη συμμετοχή των παιδιών. Ευφάνταστα σκηνικά, εντυπωσιακά κοστούμια και μάσκες, χρήση πολυμέσων.
Η Μουσική του Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ που επικοινωνεί με τους θεατές.
15 τραγούδια που «ξεσηκώνουν» και παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση Επτά (7) ηθοποιοί που παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν, αυτοσχεδιάζουν και γίνονται ένα με του θεατές.


Σκηνοθεσία : ΝΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Μουσική : ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ
Σκηνικά - κοστούμια : ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΡΔΑΡΑ
Χορογραφίες : ΑΡΕΤΗ ΜΩΚΑΛΗ
Φωτισμοί : ΜΕΛΙΝΑ ΜΑΣΧΑ
Βοηθός Σκηνοθέτης: ΠΕΛΑΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ
Παίζουν, αυτοσχεδιάζουν, χορεύουν, τραγουδούν οι ηθοποιοί :
ΠΕΛΑΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΣΧΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ, ΣΤΕΛΛΑ
ΜΑΓΓΑΝΑ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΡΕΣΤΟΣΤετάρτη 25 Ιουλίου 2012
Ώρα 21:00
Θέατρο  Μοσχοποδίου
«Μελίνα Μερκούρη»

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Εισιτήρια προπωλούνται στο Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΘ (Πινδάρου 112-Παλιό Νοσοκομείο) 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου