Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Με επιτυχία και φέτος στη Θήβα ο τελικός του Ελληνικού «Grand Prix Στίβου 2012»Με πολύ μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή κορυφαίων πρωταθλητών του Στίβου ολοκληρώθηκε, στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012, o τελικός του «Ελληνικού Grand Prix Στίβου» και το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών 4χ100μ και 4χ400μ νέων ανδρών και γυναικών, που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός του Δήμου Θηβαίων σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βοιωτίας – Εύβοιας.  

Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του αδικοχαμένου Θηβαίου αθλητή, καθηγητή και προπονητή Χρήστου Βουδούρη και συμμετείχαν σπουδαίοι Έλληνες αθλητές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας κ. Δ. Κουντούπης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Δήμος μας υποδέχεται τους καλύτερους αθλητές  που συμμετέχουν στο Ελληνικό GrandPrix .    
Ο Δημοτικός Οργανισμός, που έχει την ευθύνη και την αρμοδιότητα των αθλητικών δραστηριοτήτων στη Θήβα, σε συνεργασία με το Δήμο Θηβαίων θα συνεχίσει να στηρίζει παρόμοιες προσπάθειες που βοηθούν στην εξάπλωση του αθλητικού πνεύματος.

Ο αθλητισμός δίνει ζωή, δίνει κέφι, δίνει κίνητρο στους νέους, βοηθώντας τους να αποφεύγουν τα λάθος μονοπάτια».  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ 


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΙΟΥΛΙΑ ΚΟΝΤΟΥ
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΘ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΣ ΠΙΝΔΑΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου