Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

2o Brevet 2012 Αγώνας Ποδηλασίας 200 χλμ

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Θήβα, ο ποδηλατικός αγώνας 200χλμ «Brevet». Τον αγώνα διοργάνωσαν ο Χιονοδρομικός – Ορειβατικός - Ποδηλατικός Σύλλογος Θήβας (Σ.Χ.Ο.Π), η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών και ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας (Δ.Ο.Θ.)

Οι φετινές συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία! 200 ποδηλάτες από όλα τα μέρη της Ελλάδας συγκεντρώθηκαν στην πλατεία των Αγ.Θεοδώρων, όπου δόθηκε το σήμα της εκκίνησης για μια διαδρομή 200χλμ.
















Την παράσταση όμως έκλεψε ένα νεαρό ζευγάρι ποδηλατών από το όμορφο νησί της Σκύρου! Καθώς επέλεξαν τη Θήβα και το 2ο Brevet για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους! Η κοπέλα δεν γνώριζε τις προθέσεις του συντρόφου της, μέχρι που λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ο ποδηλάτης  της έκανε πρόταση γάμου μπροστά σε όλους τους συναθλητές τους. Η απάντηση ήταν θετική και έτσι η νύφη θα ακολουθήσει τον γαμπρό και σε άλλα brevet... αυτά της ζωής!









O Πρόεδρος του ΔΟΘ κ.Δ. Κουντούπης στον χαιρετισμό του πριν την έναρξη του αγώνα καλωσόρισε τους αθλητές στην πόλη της Θήβας και ευχήθηκε αυτή η διοργάνωση να γίνει θεσμός και να συνεχιστεί για πολλά χρόνια. Στους αγώνες παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Θ. κ.Δ Κουτσοδήμος και ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Θήβας κ. Κ. Χαρέμης.
Από Αριστερά προς Δεξιά : Ο Πρόεδρος του ΔΟΘ κ.Κουντουπης, ο Αντιπρόεδρος κ.Κουτσοδήμος και ο Πρόεδρος της Δ.Κ.Θήβας κ. Χαρέμης.

 

Έναρξη διαδρομής











Ο Δημοτικός Υπάλληλος κ.Ντ. Μπάκας








2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείτε όλο το βίντεο απο τον αγώνα στο παρακάτω link
    http://www.youtube.com/watch?v=crsCvNOoNLQ&lc=MGfucDQ_9VwZQSWpoaVUSEda06cG0L6Wk-m0zpu6iIY&feature=inbox

    ΑπάντησηΔιαγραφή