Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για τις εκδηλώσεις των Πινδαρείων

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα “Πινδάρεια 2017”, ένας από τους σημαντικότερους και μακροβιότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Θήβας, που διοργανώνεται από τον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας, με την υποστήριξη του Δήμου Θηβαίων. Η φετεινή 39η διοργάνωση των Πινδαρείων ξεκίνησε στις 21 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, δραστηριότητες για παιδιά, φεστιβάλ παραδοσιακού χορού, φεστιβάλ βυζαντινών χορωδιών, τουρνουά σκακιού, παρουσίαση βιβλίου κα., εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με συλλόγους, σχολεία, μουσικά σχήματα και θεατρικές ομάδες της περιοχής μας αλλά και σχήματα απ’ όλη την Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου με αφορμή την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συγχαίρω και ευχαριστώ θερμά όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους, σχολεία και καλλιτεχνικά σχήματα από την περιοχή μας και την υπόλοιπη Ελλάδα, που πρόθυμα αποδέχθηκαν και φέτος την πρόταση του Δημοτικού Οργανισμού και του Δήμου μας και δήλωσαν δυναμικά την παρουσία τους σ' αυτή τη μεγάλη γιορτή του πολιτισμού. Eυχαριστώ, επίσης, τη ΔΗΚΕΘ, τους χορηγούς και όλα τα ΜΜΕ που προέβαλαν και κάλυψαν τις εκδηλώσεις.
Συγχαίρω για το πρόγραμμα των «Πινδαρείων» τον Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας κ. Παπαδημητρίου Ιωάννη, τα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού , την Επιτροπή Πολιτισμού, την Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτιστικών, Αθλητικών Δραστηριοτήτων και Περιβάλλοντος κα. Ζαμπάκου Ντίνα, που επιμελήθηκε το πρόγραμμα και όλους τους υπαλλήλους του Δ.Ο.Θ. και του Δήμου που εργάστηκαν για την επιτυχημένη υλοποίηση των εκδηλώσεων. Εύχομαι και του χρόνου με ένα εξίσου ποιοτικό και επιτυχημένο πρόγραμμα Πινδαρείων

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου