Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Πρόσκληση Εθελοντών για τις δράσεις: «Στις Βιβλιοθήκες ο Κόσμος είναι Πολύχρωμος»

Πρόσκληση Εθελοντών για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας με τίτλο «Στις Βιβλιοθήκες ο Κόσμος είναι Πολύχρωμος» στη Βιβλιοθήκη Θήβας

   
Για δεύτερη χρονιά η Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας καθώς και πολλές άλλες Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες της χώρας, σε συνεργασία με το
Future Library, θα πραγματοποιήσουν Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας με τίτλο «Στις Βιβλιοθήκες ο Κόσμος είναι Πολύχρωμος» με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων.
    Σας καλούμε λοιπόν και αυτό το καλοκαίρι, να γίνετε εθελοντές στην Εκστρατεία μας, προσφέροντας λίγο από το χρόνο σας, τη διάθεσή σας, τις γνώσεις σας, τον ενθουσιασμό σας, στην προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχει η Βιβλιοθήκη μας.
   Σ’ έναν κόσμο, όπου το γκρι και το μαύρο επικρατεί στις διαθέσεις μας, τις πόλεις μας και για πολλούς και στο μέλλον μας, οι Βιβλιοθήκες με τις δράσεις τους απαντούν στην πρόκληση των καιρών, προτείνοντας έναν κόσμο που μπορεί να γίνει πολύχρωμος μέσα από τα βιβλία, τις ιστορίες, τη γνώση, την τέχνη αλλά κυρίως μέσα από το χαμόγελο των παιδιών και όλων όσων συμβάλουν στην καλύτερη διεξαγωγή της εκστρατείας αυτής.
   Δηλώστε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά τη φόρμα αίτησης εθελοντισμού στην ακόλουθη διεύθυνση: http://goo.gl/qdcq9 για να έχετε δυναμική παρουσία στις  δράσεις εξαρχής.
   Η φόρμα υποβολής θα είναι ενεργή μέχρι 30 Αυγούστου.
   Το Πρόγραμμα για τις Δημόσιες / Δημοτικές Βιβλιοθήκες υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Βιβλιοθήκη.
Τηλ. Επικοινωνίας: 2262027400 (κ. Μάγδα Παπαδοπούλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου