Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Με επιτυχία το αφιέρωμα στον Μ. Θεοδωράκη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, εκδήλωση- αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, που συνδιοργάνωσαν ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών “Διρκαίος Κύκνος” και η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Βοιωτίας.


Την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, μέσα από την οποία παρουσιάστηκε η ζωή και το έργο του καταξιωμένου και διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτη, πλαισίωσαν επί σκηνής ηθοποιοί του Θεατρικού Οινοφύτων και συγκεκριμένα ο κ. Δημήτρης Θεοδώρου, στον ρόλο του Μ.
Θεοδωράκη και η κα Λιάπη Σταματία, στο ρόλο της μητέρας του. Τραγουδιστικά, πλαισίωσαν την εκδήλωση, οι χορωδίες του “Διρκαίου Κύκνου” και του Συλλόγου Γυναικών Οινοφύτων και μουσικά ο κ. Δέδες Κωνσταντίνος στα πλήκτρα και ο κ. Παπάζογλου Βαγγέλης στο μπουζούκι, με Μαέστρο- Χοράρχη τον κ. Φουντουζή Σταμάτη. Την εκδήλωση παρουσίασε η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτιστικών, Αθλητικών Δραστηριοτήτων και Περιβάλλοντος του Δ.Ο.Θ. κα. Ζαμπάκου Ντίνα.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νικολάου Σπύρος, που παραβρέθηκε στο αφιέρωμα μαζί με τους Αντιδήμαρχο κ. Χατζησταμάτη Ανδρέα, Πρόεδρο του Δ.Ο.Θ. κ. Παπαδημητρίου Ιωάννη, Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Χαρέμη Κωνσταντίνο, Κοντού Ιουλία και Γεωργακόπουλο Γεώργιο, στον χαιρετισμό που απήθυνε αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο του Μ. Θεοδωράκη και στον ίδιο ως προσωπικότητα και συνεχάρη τους διοργανωτές και συμμετέχοντες για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης, με αφορμή τα 90 χρόνια από την γέννησή του. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου