Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Με επιτυχία το 7ο Χορωδιακό Φεστιβάλ ΚΑΠΗ στη Θήβα



Για 7η συνεχή χρονιά τα ΚΑΠΗ Θήβας και Βαγίων του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας πραγματοποίησαν το καθιερωμένο Χορωδιακό Φεστιβάλ ΚΑΠΗ, το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Συνεδριακό  Κέντρο Θήβας.    

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι χορωδίες των ΚΑΠΗ: Θήβας και Βαγίων,  Μεγάρων και Νέας Περάμου,  Νάουσας,  Αυλώνα,  Βριλησσίων και   Φαρσάλων. Τις χορωδίες υποδέχθηκε με ένα θερμό καλωσόρισμα  η Προϊσταμένη Διεύθυνσης του ΔΟΘ κ. Μουλκιαρώτου Σέρκα, με την Προϊσταμένη Πολιτισμού κα Ζαμπάκου Ντίνα. Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε απονομή αναμνηστικών δώρων στους μαέστρους των χορωδιών.

Τίμησαν με την παρουσία τους  την εκδήλωση :ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νικολάου, ο οποίος συνεχάρη τόσο τους συμμετέχοντες όσο και τους διοργανωτές της εκδήλωσης, τονίζοντας ότι το Χορωδιακό Φεστιβάλ ΚΑΠΗ αποτελεί θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας. Παρευρέθηκαν, επίσης,  ο Αντιπεριφερειάρχης Xωροταξίας και Περιβάλλοντος κ. Αναστασίου, ο Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου  κ. Ψυχογιός, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κοκοντίνης, ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Χατζησταμάτης, η Αντιπρόεδρος του ΔΟΘ  κα. Κοντού,  ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΘ  κ.  Χαρέμης, η Δημοτική Σύμβουλος κα. Μάγκα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παπαβασιλείου,  η Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Θήβας κα. Προκοπίου, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελεώνα κα. Κατσέλη,  εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης  και πλήθος κόσμου. 

Ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας ευχαριστεί θερμά για την ευγενική χορηγία σε αναψυκτικά και νερά τα καταστήματα “cafe VOGLIS” και “κάβα Ανδριανού”




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου