Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δ.Σ.    Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Παλαιό Δημαρχείο – οδός Πινδάρου και Οιδίποδος) την 1η του μηνός ΙΟΥΛΙΟΥ   2013, ημέρα Δευτέρα   και ώρα 19,30μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:


  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για  παροχή εξουσιοδότησης του νόμιμου εκπροσώπου του  νομικού προσώπου να υποβάλλει την αίτηση προσφορά και για υπογραφή της σύμβασης έναντι της ΕΕΤΑΑ ύστερα από την 1360/19-6-2013 πρόσκληση ενδιαφέροντος  για την υλοποίηση πράξεων στο ο πλαίσιο της δράσης  «εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής»
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έκδοση εγγυητικής επιστολής για την συμμετοχή  στην από την 1360/19-6-2013 πρόσκληση ενδιαφέροντος  για την υλοποίηση πράξεων στο  πλαίσιο της δράσης  «εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής»
  3. Αίτηση επανεξέτασης της απόφασης ως προς την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου Θήβας από τον Α.Γ.Σ «ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ ΘΗΒΩΝ»
  4. Συζήτηση για την παραχώρηση και διάθεση της ηχητικής εγκατάστασης του ΔΟΘ σε φορείς
  5. Ορισμός Επιτροπής για την επιλογή των αιτήσεων των γονέων για εγγραφή –επανεγγραφή των νηπίων στον Παιδικό Σταθμό Θήβας
  6. Διαγραφή νηπίων
                                                                     

 
                                                               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  ΙΩΑΝΝΗΣ Β. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

ΔΣ Δ.Ο.Θ.ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΟΝΤΟΥ ΙΟΥΛΙΑ

ΣΔΟΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΧΑΡΕΜΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΛΛΗΚΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΑΓΚΑ ΚΩΝ/ΝΑ

ΣΥΡΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΑΛΜΠΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΜΑΚΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΧΡΗΣΤΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΖΑΜΠΑΚΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου