Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Με πολύ μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση στη Θήβα για την πρόληψη των ΕξαρτήσεωνΔραστηριότητες ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης για κάθε παιδί, έφηβο και ενήλικα, που χτίζουν άμυνες απέναντι σε όλες τις εξαρτήσεις και ενισχύουν τη θετική στάση για τη ζωή,  παρουσίασε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Βοιωτίας «Πρόταση Ζωής» στην Κεντρική Πλατεία Θήβας, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013, Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.


Στην εκδήλωση με θέμα: « Εγώ , εσύ, εμείς,  μαζί, για την  πρόληψη» συμμετείχαν επίσης δεκαεπτά (17)  Σύλλογοι και Κοινωνικοί  Φορείς της πόλης που,  μέσα από τα περίπτερα που είχαν στήσει στην Κεντρική Πλατεία, παρουσίασαν το έργο, τη φιλοσοφία και τις δράσεις τους, που λειτουργούν ως φυσικοί φραγμοί ενάντια σε κάθε είδους εξάρτηση και  ενθαρρύνουν την αυτενέργεια, την επικοινωνία και την ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας μεταξύ ατόμων και ομάδων μέσα στην Κοινωνία.Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, συνεχάρη τις κυρίες Ειρήνη Λύγγου και Ευγενία Βούλγαρη, που στελεχώνουν το Παράρτημα του Κέντρου στη Θήβα, για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και την ποιότητα του έργου που προσφέρουν για την πρόληψη των εξαρτήσεων.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά  οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Θήβας. Αναλυτικά οι σύλλογοι και κοινωνικοί φορείς που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν οι:

 «Αναπνευστήρας», Γ.Σ. Πίνδαρος Θήβας, Δημοτικό Ωδείο Θήβας, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Θήβας, Ένωση Μικρασιατών Θήβας, ΚΕΘΕΑ εν δρασει, Λύκειο Ελληνίδων Θηβών, Σύλλογος Φωτογραφίας και Καλλιτεχνικής Έκφρασης Θήβας «ΕΛΕΙΤΡΟΧΟΣ», Σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ» Θήβας,  Σύλλογος Χιονοδρόμων, Ορειβατών, Ποδηλατών Θήβας, Σύλλογος Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θήβας «ΛΑΙΟΣ», Σύλλογος Γυναικών Θήβας «ΙΣΜΗΝΗ», Φιλοζωικός Σύλλογος Θήβας «ΑΓΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ», Χριστιανική Ένωση Νεανίδων Θήβας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου